Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Det behöver inte vara dyrt att gå till tandläkaren!

Ring oss idag:

042-12 19 33

För att boka en tid!

Nu har vi ett samarbete med Resurs Bank.

Du slipper betala tandläkarbesöket direkt och får istället fakturan månaden efter.

Tandläkarkontot är en smart lösning för dig som önskar att delbetala din tandvård räntefritt. Du slipper betala tandläkarbesöket direkt och får istället fakturan månaden efter.

Välj då om du vill betala allt direkt eller om du vill dela upp beloppet

Många behandlingar inbokade?

Inga problem. Samla dem på kontot och betala samma fastpris varje månad, oavsett behandling och hur många det rör sig om.

–– Räntefri delbetalning

–– Få fakturan månaden efter din behandling

–– En fast månadskostnad oavsett behandling och hur många

–– Kredit upp till 30 000 kr

Du kan också kontakta personalen på Tandklinik så hjälper vi dig vidare med betalningen.

Vad kostar det?


I tabellerna nedan ser du de fastprisalternativ som finns och exempel på vad det skulle kosta. Du väljer det fastpris som passar dig bäst och betalar månadsvis tills hela behandlingen är betald. Slutbetala när du kan och vill, helt utan extra kostnad.

Här kommer ett EXEMPEL:

Exemplen baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat 2019-10-25. Den effektiva räntan beräknas enligt Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Kreditgivare: Resurs Bank AB (publ), Box 22209, 250 24 Helsingborg | 0771-11 22 33 | [email protected]

Vi är här för att få det roliga att hända och det svåra att kännas enklare. Det gör vi genom att erbjuda flexibla betalsätt när du står inför större inköp, eller när det är för mycket månad kvar i slutet av pengarna. Något du undrar? På resursbank.se kan du läsa mer om våra tjänster och villkor. Du kan även ringa vår kundservice på 0771-11 22 33.

Vi har öppet vardagar 8.00–18.00.

RESURS BANK