Ring oss idag:
042-12 19 33
För att boka en tid!

Det behöver inte vara dyrt att gå till tandläkaren! 

Det behöver inte vara dyrt att gå till tandläkaren!

Tandklinik on Demand söker en tandläkare - deltid


Om oss

Vi är den lilla familjära kliniken med luftiga och ljusa lokaler i Helsingborg, nära Ramlösa station. 

Vi har två behandlingsrum och är ett trevligt gäng som alltid bemöter sina kunder med ett stort leende. På Tandklinik on Demand AB möts du av ett team av välutbildade och dessutom flerspråkiga tandläkare och tandsköterskor. 

Vi utför akut tandvård, undersökningar, förebyggande vård, estetisk vård samt alla typer av protetiska lösningar. Kliniken består av en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare. Även nyexaminerade tandläkare är välkomna att ansöka. Du har tandläkarexamen och svensk legitimation samt kunskaper i svenska språket.


Övrig information

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, vi tänker 20-50%


Arbetsuppgifter

Du förväntas ta en aktiv roll i arbetet med att kvalitetssäkra klinikens arbete. Du får ansvar att tillsammans med vårt befintliga team av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist säkra och utveckla vår kvalitativa tandvårdsstandard. 


Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och strukturerat med goda resultat. Du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård, samtidigt som du är en trevlig kollega att ha i teamet. Du har en hög känsla för kvalitet och som person är du engagerad. 

Vi strävar efter att alltid skapa en positiv tandläkarupplevelse för patienten. Därför är ödmjukhet och lyhördhet viktiga egenskaper för denna rollen.


Tillträdesdatum:

Enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag:

2019-08-30


Ansökan skickas till:

[email protected]

Läs mer om oss på www.tandklinik.se